Rólunk

A Vendomat Kft. hideg-meleg italautomaták forgalmazásával, bérbeadásával, illetve üzemeltetésével foglalkozó kereskedelmi társaság.

1995 óta kínáljuk szolgáltatásainkat, olasz, valamint dán minõségi étel-, ital-, csoki- és snackautomatáink az egész ország területén megtalálhatók.

Ha egy jó erõs feketére, kellemes tejeskávéra, vagy egy frissen szûrt teára vágyik, az automata azonnal elkészíti, s kielégíti még a legigényesebb fogyasztók kívánalmait is, legyen az kiváló minõségû kávé, cappuccino, forró csokoládé, tea, leves, vagy hûsítõ üdítõitalok bármelyike, egy gombnyomás és máris fogyaszthatjuk.

A Vendomat Kft. mind idõtállóságban, újszerû megjelenésben, mind megbízhatóságban a legjobb gépeket kínálja. Nálunk a minõség a legfõbb követelmény. Esztétikus gépeinkkel alkalmazkodunk a megrendelõk termékválaszték, méret, szín stb. iránt támasztott igényeihez.

Strapabíró felépítésük, óriási, 700 poharas kapacitásuk, illetve nagy teljesítményû forralójuk mind kiválóan alkalmassá teszi olyan helyeken való használatra, ahol különösen széles italválasztékra van igény.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a védõital szolgáltatásra is, sõt ma már törvény írja elõ bizonyos hõmérséklet felett ezen szolgáItatás biztosítását. Szénsavas gépeinkkel a védõitalok kiszolgálását (pl. szóda) is megoldjuk, akár pohár nélküli üzemmóddal is.

Elérhetőségek
2030 Érd, Kis-Duna u. 5
+36-23-370-398
info@vendomat.hu
ertekesites@vendomat.hu
Hírlevél
© 1989 - 2019 Vendomat Kft | Adatvédelmi nyilatkozat